Yhteys

Hyvinvointivinkit ja tarjoukset sähköpostiin - tilaa uutiskirje!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Tumblr

Genefit Finland2959357-5

info@genefit.net

Alberga Business Park, 02600 Espoo

© 2019 by GENEFIT

Yritys

About

Kaksi ihmistä syö samaa ruokaa – miksi toinen lihoo ja toinen laihtuu? Vastaus tähän löytyy erilaisesta perimästä sekä elämäntavoista.

 

Genefit on uusi innovatiivinen yritys, joka on perehtynyt nutrigenetiikkaan - perimän ja elintapojen yhteisvaikutuksiin - tuoden uusia vastauksia useisiin terveydellisiin ongelmiin ja mahdollistaen kokonaisvaltaisesti paremman hyvinvoinnin jokaiselle - juuri niin ainutlaatuisena kuin on!

Terveystutkimuksessa selvitetään kokonaisvaltainen terveydentilasi ja laaditaan sinulle henkilökohtainen hyvinvointisuunnitelma, jota on helppo noudattaa ja jonka avulla pääset tavoitteisiisi.

Lue lisää täältä.

Vision

Kaikki palvelut ja tuotteet perustuvat tieteeseen ja tutkimustietoon, jossa yhdistyvät muun muassa nutrigenetiikka, biokemia, mikrobiologia sekä fysiologia. 

Peruslähtökohtana on, että olemme kaikki biokemiallisesti yksilöllisiä - olemme eri näköisiä ja luonteisia. Reagoimme hyvinkin eri tavalla esimerkiksi ympäristömyrkkyihin, ravinnon lisäaineisiin ja lääkeaineisiin. Myös vitamiini- ja hivenainetarpeemme, unentarpeemme ja stressinsietokykymme ovat erilaiset. Tämän vuoksi on tärkeää, että terveyden- ja hyvinvoinnin palvelut räätälöidään jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

dna-icon-2316641_640.png